Αιολικά στις βουνοκορφές του Αιγαίου;

Λέμε ΟΧΙ, Ενημερώσου, Πάρε θέση

[Kάνε κλικ στη φωτογραφία για να διαβάσεις το κείμενο]
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΑΙΟΛΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

10 Μαΐ 2008

Ημερίδες ενημέρωσης για την αιγαιοπελαγίτικη γαστρονομία

Κέντρο Επιχειρηματικής και Τεχνολογικής Ανάπτυξης Νοτίου Αιγαίου

Το ΚΕΤΑ Νοτίου Αιγαίου, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Κυκλάδων, σας προσκαλεί στις εκδηλώσεις που διοργανώνει με θέμα την ανάδειξη της αιγαιοπελαγίτικης γαστρονομικής παράδοσης, τοπικών προϊόντων και οίνου, μέσω του προγράμματος AegeanCuisine.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

Τήνος: Δευτέρα, 12 Μαΐου 2008 και ώρα 18:30, γραφείο του Επιμελητηρίου Κυκλάδων (Οδός Νικ. Γκύζη 6, Χώρα Τήνου)

Μύκονος: Τρίτη 13 Μαΐου 2008 και ώρα 17:00, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Δημοτικής Επιτροπής Πολιτιστικής Προβολής και Ανάπτυξης Μυκόνου (ΔΕΠΠΑΜ, Περιοχή Ματογιάννη)

Πάρος: Τετάρτη, 14 Μαΐου 2008 και ώρα 19:00, γραφείο Επιμελητηρίου Κυκλάδων (Ποταμός Παροικιάς, θέση Μπουνταράκι)

Το πρόγραμμα AegeanCuisine υλοποιείται με τη στήριξη των Επιμελητηρίων Κυκλάδων και Δωδεκανήσου. Περιλαμβάνει μια σειρά από δράσεις που θα συμβάλλουν στη διάδοση της αυθεντικής αιγαιοπελαγίτικης γαστρονομίας, τόσο στα νησιά όσο και ευρύτερα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, θα προάγουν την εκπαίδευση των επαγγελματιών και θα παρέχουν υποστήριξη σε θέματα marketing.

Στις εκδηλώσεις αυτές έχουν προσκληθεί να παρουσιάσουν με τις εισηγήσεις τους τη σημασία της ανάδειξης των τοπικών προϊόντων και της τοπικής γαστρονομίας και οίνου, αξιόλογοι εκπρόσωποι της ελληνικής γαστρονομίας και γαστρονομικής δημοσιογραφίας.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή τόσο για τους σχετικούς με την γαστρονομία επαγγελματίες, όσο και για κάθε ενδιαφερόμενο μέλος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων.

www.aegeancuisine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: