
Διοργανωτής: Διεθνής Επιτροπή για την Ανθρωπολογία της Διατροφής (ICAF).
- Ψάρι και θαλασσινά ως συστατικά της διατροφής
- Βιολογία του ψαριού σε σχέση με τη διατροφική αξία
- Ψάρι και αρχαία διατροφή
- Ψάρι και θαλασσινά στην αρχαιολογία και την τέχνη
- Συμβολικές και ιδεολογικές χρήσεις του ψαριού
- Επίδραση του ψαριού και των θαλασσινών στην υγεία
- Όψεις της μαγειρικής του ψαριού και τεχνικές συντήρησης
- Όψεις ασφάλειας στην κατανάλωση του ψαριού
- Το πρόβλημα της διαθεσιμότητας ψαριών στο εγγύς μέλλον
- Βιομηχανική παραγωγή του ψαριού
31 Μαΐου–6 Ιουνίου 2009
Καμηλάρι, Κρήτη
Πληροφορίες
www.pancreta.gr/content/view/5302/75/
και http://utopia.duth.gr/~xirot/28thICAF/ICAF.html
Πηγή: www.arxaiologia.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου