Αιολικά στις βουνοκορφές του Αιγαίου;

Λέμε ΟΧΙ, Ενημερώσου, Πάρε θέση

[Kάνε κλικ στη φωτογραφία για να διαβάσεις το κείμενο]
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΑΙΟΛΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

14 Μαΐ 2008

4o Φεστιβάλ Επιστημονικής Φαντασίας Ερμούπολης


Για τέταρτη συνεχή χρονιά πραγματοποιείται φέτος, στις 16-18 Μαΐου το τριήμερο φεστιβάλ επιστημονικής φαντασίας στην Ερμούπολη Σύρου.

Το φεστιβάλ ξεκίνησε πειραματικά το 2005, οργανώθηκε με ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία το 2006 και το 2007 και φέτος οι διοργανωτές ελπίζουν ότι θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Το ετήσιο φεστιβάλ επιστημονικής φαντασίας πραγματοποιείται στο νησί την Παρασκευή 16 Μαΐου 2008, θα κρατήσει τρεις μέρες και θα φιλοξενήσει περισσότερες από 15 εκδηλώσεις σε πολλά διαφορετικά σημεία και αίθουσες της πόλης.

Στις εκδηλώσεις, όλες σχετικές με την επιστημονική φαντασία και γενικότερα το φανταστικό, περιλαμβάνονται συζητήσεις, αναγνώσεις διηγημάτων, διαγωνισμός συγγραφής, εικαστικές εκθέσεις, παραστάσεις, διαλέξεις, προβολές ταινιών μικρού και μεγάλου μήκους, όπως και κινούμενων σχεδίων, συναυλίες και πάρτι.

Δεν θα λείψει ούτε το "επίσημο παγωτό του φεστιβάλ" που φτιάχνει ειδικά για αυτό κάθε χρόνο τοπικός παραγωγός. Πέρσι, τις εκδηλώσεις του φεστιβάλ είχαν παρακολουθήσει περισσότερα από 1,200 θεατές.

Οι ενδιαφερόμενοι να το παρακολουθήσουν μπορούν να βρουν περισσότερα στοιχεία στο ιστολόγιο του φεστιβάλ το οποίο συνεχώς ενημερώνεται.

Πληροφορίες:
http://2008sfsf.wordpress.com
Πρόγραμμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: