Αιολικά στις βουνοκορφές του Αιγαίου;

Λέμε ΟΧΙ, Ενημερώσου, Πάρε θέση

[Kάνε κλικ στη φωτογραφία για να διαβάσεις το κείμενο]
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΑΙΟΛΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

23 Σεπ 2009

Το aniμasyros επιστρέφει στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων

Από την ταινία κινουμένων σχεδίων του Κωνσταντίνου Κρυστάλλου «Μαρίζα»


Προβολές ταινιών απ' όλο τον κόσμο, παράλληλες εκδηλώσεις, εκπαιδευτικά εργαστήρια, παρουσιάσεις διεθνών φεστιβάλ, αλλά και ένα φόρουμ για τους επαγγελματίες του animation, συνθέτουν το πρόγραμμα του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων aniμαsyros 2.0.

To φεστιβάλ, που διεξάγεται για δεύτερη χρονικά, θα πραγματοποιηθεί από τις 24 έως τις 27 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Απόλλων και στους χώρους του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου της Σύρου.

Το Φόρουμ, το οποίο θα διεξαχθεί για πρώτη φορά, στόχο έχει να φέρει κοντά τους επαγγελματίες του animation, να παρουσιάσει νέες δουλειές και να διερευνήσει τις δυνατότητες συνεργασίας που υπόσχεται η βιομηχανία του animation.

Σκοπός του Φεστιβάλ είναι η προβολή έργων ψηφιακού πολιτισμού, ιδίως της τέχνης της κινηματικής παραστασεογραφίας (animation) και των κινουμένων σχεδίων Ελλήνων και ξένων δημιουργών.

Παράλληλα στοχεύει στην εξοικείωση ενός ευρύτερου κοινού με το ποιοτικό animation αλλά και την αποκέντρωση των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, επιλέγοντας ως βάση του την πρωτεύουσα των Κυκλάδων.

Newsroom ΔΟΛ


Περισσότερα στην ιστοσελίδα του Φεστιβάλ http://www.animasyros.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: