Αιολικά στις βουνοκορφές του Αιγαίου;

Λέμε ΟΧΙ, Ενημερώσου, Πάρε θέση

[Kάνε κλικ στη φωτογραφία για να διαβάσεις το κείμενο]
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΑΙΟΛΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

22 Δεκ 2010

Εικαστικές επεμβάσεις 1. Koυμάρος


Ωραίο να είσαι επώνυμος...


Ωραίο να είσαι καλλιτέχνης...


Ωραίο να είσαι οικολόγος...


Xάλια να επενδύεις τα καλά σου λεφτά σε μνημεία που δεν μπορείς να εκτιμήσεις...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κααα..λά... Όλη η Τήνος είναι γίνει έτσι. Σχεδόν έχουν τελειώσει τα μέρη που ΔΕΝ έχουν εικαστικές παρεμβάσεις. Και το αστείο είναι ότι αν το πεις θα πουν "τι; δεν σ΄αρέσει; μα γιατί;" Και δεν θα το λένε μόνο αυτοί που μόνο τέτοια ξέρουν (και αυξάνονται με τον χρόνο -- ηλικιακό είναι) θα το λένε και οι κότες που ήρθαν κουλτουρέ από Αθήνα και έφεραν τα νεοπλουτίστικα γούστα τους, που φυσικά οι μόνιμοι αντιγράφουν μέσω αισθητικής αλλοδαπού νεόδμητου μάστορα...

ΑΛαΛΑΖΟΝΤΑ ΤΟΠΙΑ είπε...

Aνώνυμε όλοι οι ζωντανοί τόποι έχουν επεμβάσεις. Κι έμείς δεν είμαστε υπέρ της μουσειοποίησης. Αλλά κάποια πράγματα είναι κραβγαλέα και προκλητικά. Όπως το συγκεκριμένο.

Αυτό το μεράκι των ντηνιακών που στο καλό έχει πάει μπορεί κανείς να μου πει?

Ορειβατικός Πεζοπορικός Σύλλογος Ικαρίας είπε...

Αν κατάλαβα καλά αυτή η πανάκριβη ανοξείδωτη σωλήνα είναι για να μεταφέρει το βρόχινο νερό από το δώμα. Και την έβαλε από την έξω μεριά! Μα βρε παιδιά είναι για να το δείχνει ο άνθρωπος "ότι "μαζεύει νερό από το δώμα". Είναι για λόγους επίδειξης. Και πολύ σωστά τα λέτε και "τα χώνετε".

AΛαΛΑΖΟΝΤΑ ΤΟΠΙΑ είπε...

Γεια σου Άγγελε,
η σωλήνα είναι η κλασσική πλαστική γκρι χρωματος που χρησμοποιούν οι υδραυλικοί. Δεν έχει σημασία το υλικό. Σημασία έχει οτι είναι η πιο αβασάνιστη λύση, εφαρμοσμένη σε ένα πολύ σημαντικό κτίριο, από ένα επώνυμο άνθρωπο που θα έπρεπε να δίνει το καλό παράδειγμα σε εμάς τους κοινούς θνητούς.