Αιολικά στις βουνοκορφές του Αιγαίου;

Λέμε ΟΧΙ, Ενημερώσου, Πάρε θέση

[Kάνε κλικ στη φωτογραφία για να διαβάσεις το κείμενο]
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΑΙΟΛΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

5 Φεβ 2011

Λάβαμε από εσάς: Θάφτηκε κάτω από τα σκουπίδια ολόκληρη παραλία στην Άνδρο!

O παράνομoς σκουπιδότοπος της Άνδρου σήμερα το πρωϊ κατολίσθησε και μπάζωσε τη παραλία και την θάλασσα κατά περίπου 200 μέτρα!!!! μέσα στη θάλασσα. Τεράστια οικολογική καταστροφή!!!
Τεράστια μόλυνση της θάλασσας!!! Σοβαρότατες οι ευθύνες των διοικούντων που τόσα χρόνια κώφευαν στις προειδοποιήσεις και στις κινητοποιήσεις των ευαισθητοποιημένων κατοίκων του νησιού και να πάψουν να παρανομούν μπαζώνοντας ρέματα μέσα σε κηρυγμένο μάλιστα αρχαιολογικό χώρο.

Αλλά κανείς δεν έχει ευθύνη... και κανείς δεν τιμωρείται για τις συνέπειες από αυτό το ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ και διαρκές ΕΓΚΛΗΜΑ, ιδίως όταν είναι διοικητικά και πολιτικά πρόσωπα…

Ευκαιρία τώρα που άδειασε…. Η χωματερή… να συνεχίσουμε να ρίχνουμε για μερικά χρόνια ακόμα σκουπίδια.

Επιτέλους βρήκαμε τρόπο να διαχειριζόμαστε τα απορρίμματά μας ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΠΟΤΕ Η ΧΩΜΑΤΕΡΗ !!!! Θα τα ρίχνουμε στη θάλασσα!!!!!

Με το σοβαρότατο θέμα της ανεξέλεγκτης χωματερής της Σταυροπέδας Άνδρου, που βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια εντός του αρχαιότερου οργανωμένου οικισμού της Ευρώπης, τον Στρόφιλα, ασχολήθηκαν ο Τζίμης Πανούσης και ο Μάνος Κακλαμάνος από τη ραδιοφωνική συχνότητα του «Ράδιο Εννέα 98.9 FM.

Ακούστε την εκπομπή: http://www.tempo.gr/ston-kosmo-mas/ellada/19113-strofilas

3 σχόλια:

Δημήτρης Χέλμης είπε...

Μάθετε για το θέμα αυτό περισσότερα, από το σχετικό απόσπασμα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ (05-02-2011) και από τη νεότερη εκπομπή στο ΡΑΔΙΟ9 (07-02-2011), που υπάρχουν στον κατωτέρω σύνδεσμο:

http://www.musioelias.gr/el/forum/6

ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ 11-2-2011 είπε...

Κάντε κλικ στα επάνω μπλέ γράμματα να δείτε την ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ερώτηση στη Βουλή για το θέμα αυτό.

Πήρε και φωτιά !! είπε...

Κάντε κλικ στα επάνω μπλέ γράμματα να δείτε το σχετικό video.