Αιολικά στις βουνοκορφές του Αιγαίου;

Λέμε ΟΧΙ, Ενημερώσου, Πάρε θέση

[Kάνε κλικ στη φωτογραφία για να διαβάσεις το κείμενο]
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΑΙΟΛΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

22 Σεπ 2011

Επιδότηση εκτροφής γαιδάρων και άλλα σχετικά

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία στοιχεία του blog μας η σελίδα με την μεγαλύτερη αντιστρεψιμότητα από τον Απρίλιο 2009 είναι αυτή που αναδημοσίευε ένα άρθρο σχετικά με το Γάλα γαϊδάρου. Έκτοτε έχουμε λάβει πολλά mails και σχόλια από ανθρώπους που θα ενδιαφέρονταν να ασχοληθούν με εκτροφή γαϊδουριών.

Χτες λάβαμε ένα σχόλιο σχετικά και το αναρτάμε για να ενημερωθούν όσοι ενδιαφέρονται.


donkey products είπε...

γεια σας! εχετε γαιδουρακια? παραγετε γαλα? η εταιρια μας ειναι σε εξελιξη για την επεξεργασια του γαλακτος. επικοινωνηστε μαζι μας στο donkeyproducts@hotmail.com, για να σχεδιασουμε την συνεργασια μας.
η επιδοτηση των γαιδουριων μην σας απασχολει, αλλωστε δεν υπαρχουν επιδοτησεις στα γαιδουρια εωσ το 2013. επειτα ειναι αβεβαιο αν θα υπαρξει. τα στοιχεια που εχουμε ειναι οτι δεν θα υπαρξει επιδοτηση εκτος αν το γαιδουρι γινει επισημα ειδος προς εξαφανιση. η τιμη που θα σας δινουμε ομως για να προμηθευτουμε το γαλα σας, ειναι πολυ δελεαστικη.
εν αναμονη των απαντησεων σας..
ευχαριστουμε..
21 Σεπ 2011 10:32:00 μ.μ.

3 σχόλια:

rena είπε...

exo 10 gaidoyrakia alla den jero pos mporo na ekmetaleyto to gala toys kai poy na to doso.hparxh kapio thlefono poy na mporeso na epikinoniso mazh sas;

rena είπε...

h rena eimai palh.an kapios jerh h an o idios promiuebete gala apo gaidoyrakia as epikinonisi mazh moy sto thlefono ayto.6976232401.eyxaristo

ΑΛαΛΑΖΟΝΤΑ ΤΟΠΙΑ είπε...

Ρένα ευχαριστούμε για την επικοινωνία. Στείλε καλύτερα εμαιλ στο donkeyproducts@hotmail.com