Αιολικά στις βουνοκορφές του Αιγαίου;

Λέμε ΟΧΙ, Ενημερώσου, Πάρε θέση

[Kάνε κλικ στη φωτογραφία για να διαβάσεις το κείμενο]
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΑΙΟΛΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

1 Μαρ 2012

Με αγάπη και μεράκι από τον Κουμάρο της Τήνου... μέγας χορηγός;;;

Όλοι παραπονιόμαστε για το πως κατάντησε έτσι αυτή η χώρα, οι πολιτικοί της, η δημόσια διοίκηση. Περιδιαβαίνοντας σήμερα έξω από τον Κουμάρο με έπιασε κατάθλιψη βλέποντας πως καταντήσαμε έτσι ΕΜΕΙΣ και πως καταντάμε έτσι κι αυτόν τον τόπο.

Απολαύστε τα έργα γνωστού επιχειρηματία του νησιού που αφού εξωράισε το τοπίο πάνω από την Χώρα έβαλε στόχο την αισθητική αναβάθμιση και της ενδοχώρας του νησιού ...


Ο πρώην περιστεριώνας οσονούπω μέγαρο Β.


Ο σύγχρονος προκάτ "ανεμόμυλος" υποψήφιος για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας 2012



Το νέο μονοπάτι Νο 5 Φαλατάδο-Βωλάξ- Αγάπι ύστερα από τις επεμβάσεις του κου Β. για να δημιουργήσει δεύτερη είσοδο στο κάτω μέρος της ιδιοκτησίας του. Μπάζα πεταμένα, ρίκια ξυλωμένα, κ.ο.κ.






Έτσι ήταν το μονοπάτι μέχρι πέρισυ...


ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

5 σχόλια:

PAPAGALAKI είπε...

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ Β. ΠΟΥ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΩΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΣΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ (Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ)ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ ΟΥΤΕ ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΑΓΡΟΤΕΣ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ Β. ΦΥΤΕΨΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 40 ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ ΑΜΥΓΔΑΛΙΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΕ (ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΕΜΟΜΥΛΟ)ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΦΡΥΓΑΝΑ?Η'ΜΗΠΟΣ ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΦΥΤΕΥΑΝ ΦΡΥΓΑΝΑ.ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΑΣ...Α ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΝΑ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ Β. ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΣΩΡΟΣ ΑΠΟ ΠΕΤΡΕΣ...

ΑΛαΛΑΖΟΝΤΑ ΤΟΠΙΑ είπε...

Κε Β. ή παπαγαλάκι του κου Β.
είτε σας αρέσει είτε όχι ζούμε σε ένα κοινωνικό σύνολο υπό κάποιους κανόνες. Αν εσείς αρέσκεστε να κάνετε ότι σας έρθει στην κεφάλα αδιαφορόντας για τους νόμους δικαίωμά σας.
Δικαίωμα όμως δικό μας να μην μας αρέσει.
Ναι φυτέψατε 40 δέντρα καταστρέφοντας μια περιοχή με γρανίτες. Τόσες εγκαταλελειμένες πεζούλες δεν σας έκαναν; Εχετε βαλθεί όλοι να εξωραίσετε τους γρανίτες λες και μας λείπει η αγροτική γη... Σε χωματουργικά να βρισκόμαστε, έτσι δεν είναι; αυτός είναι ο αυτοσκοπός σήμερα.
Λυπάμαι για εσάς, το γούστο σας και τις επιλογές σας.

Απόγονος είπε...

PAPAGALAKI μεγαλύτερη ύβρις προς τον παππού σου και τον παππού μου και γενικά όλους τους παλιούς δεν υπάρχει από τα έργα που έχεις κάμει εκεί κάτου.

ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ είπε...

ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ Β. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΟΥ,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΟΥΜΑΡΙΑΝΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΦΙΟΥΣΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΠΩΣ ΑΠΟΤΟΜΟΣ ΑΛΛΑ ΝΩΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.-ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ-ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΙΑ ΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΓΑΙΔΑΡΟ,ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΑΒΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΞΙΝΕΣ,ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΠΤΟΠ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.ΤΕΛΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΟΜΗ ΑΝ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΚΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΜΟΥ ΔΟΘΗΚΕ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ -ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΤΣΙ -ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ-ΑΝΤΙΘΕΤΗ-ΑΠΟΨΗ.

Ανώνυμος είπε...

Το περιβάλλον γύρω από το Βωλάξ συνεχίζει να καταστρέφεται! Γράψτε και κάτι για την υποβολή πρότασης χρηματοδότησης της πράξης «Ασφαλτόστρωση Αγροτικού δρόμου Φαλατάδου – Κακιάς Σκάλας», που έγινε πριν από ένα μήνα. Τι υπέρχοχο να περνάμε με τα suv μας ανάμεσα από τα θεόρατα στρογγυλά βράχια!!! Η καταστροφή του Πετριάδου μέσα από το παράθυρο της BMW!