Αιολικά στις βουνοκορφές του Αιγαίου;

Λέμε ΟΧΙ, Ενημερώσου, Πάρε θέση

[Kάνε κλικ στη φωτογραφία για να διαβάσεις το κείμενο]
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΑΙΟΛΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

28 Μαΐ 2008

Εκδηλώσεις για τα 12 χρόνια του Κέντρου Αρχιτεκτονικής Μεσογείου


Το Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου, στο πλαίσιο του εορτασμού των 12 χρόνων από την ίδρυσή του (1996-2008) και των 6 χρόνων μετά την εγκατάστασή του στο μεγάλο Αρσενάλι, στην παλιά πόλη των Χανίων διοργανώνει από 31 Μαΐου έως 15 Ιουνίου 2008 εκδηλώσεις με τίτλο "6+6 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΜ".

Kεντρικό θέμα των εκδηλώσεων αυτών θα είναι η εικαστική παρουσίαση των πεπραγμένων του Κ.Α.Μ. αυτά τα 12 χρόνια με την έκθεση όλου του υλικού που έχει προκύψει από τις μέχρι τώρα δραστηριότητές του -αφίσες, εκδόσεις, φωτογραφίες. Τα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα, 9 Ιουνίου 2008, στις 8 το βράδυ

Παράλληλα με την έκθεση θα πραγματοποιηθούν 4 εκδηλώσεις:

Το Σάββατο 31 Μαΐου, στις 8 το βράδυ: Αυτοπροσωπογραφία του αρχιτέκτονα, ομότιμου καθηγητή Α.Π.Θ. Δημήτρη Φατούρου, φίλου του ΚΑΜ. Σ' αυτές τις αυτοπροσωπογραφίες παρουσιάζονται από τον προσκεκλημένο οι εικόνες, τα διαβάσματα, τα ακούσματα και οι υπόλοιπες πολιτιστικές επιρροές που διαμόρφωσαν την προσωπικότητά του.

Την Δευτέρα 2 Ιουνίου, στις 8.30 το βράδυ: Συναυλία για δύο βιολιά αφιερωμένη στα βιολιά του Γιώργη Σταματάκη με τους Γιώργο Δεμερτζή και Γιώργο Μαθιουλάκη. Είσοδος δωρεάν.

Την Κυριακή 8 Ιουνίου, στις 8 το βράδυ: Η ετήσια συναυλία στο όνομα της Αλίκης Βατικιώτη, Η φετινή συναυλία θα γίνει με τη συμμετοχή της πιανίστας, και φίλης της Αλίκης Βατικιώτη, Νέλλης Σεμιτέκολο και με τον βιολοντσελίστα Κωνσταντή Σφέτσα.

Την Τετάρτη 11 Ιουνίου, στις 8 το βράδυ: Διάλεξη του καθηγητή αρχιτεκτονικής σχολής Paris La Villete Γιάννη Τσιώμη, με τίτλο "Προβλήματα της Σύγχρονης Πόλης".

Συνδιοργανωτές των εκδηλώσεων είναι το Τμήμα Δυτικής Κρήτης του Τεχνικού Επιμελητηρίου και το Τμήμα Αρχιτεκτονικής της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου

Περισσότερες πληροφορίες για τις εκδηλώσεις και το έργο του ΚΑΜ πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: