Αιολικά στις βουνοκορφές του Αιγαίου;

Λέμε ΟΧΙ, Ενημερώσου, Πάρε θέση

[Kάνε κλικ στη φωτογραφία για να διαβάσεις το κείμενο]
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΑΙΟΛΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

23 Απρ 2009

Ολοκλήρωση προγράμματος εθελοντικού καθαρισμού του κάστρου της Αγ.Ελένης από τις σκουριασμένες κεραίες

Το υλικό που συγκέντρωσε η ομάδα εθελοντών

Ολοκληρώθηκε σήμερα η δεύτερη και τελική φάση του εθελοντικού προγράμματος καθαρισμού του κάστρου της Αγ.Ελένης από τις σκουριασμένες κεραίες. Το υλικό συγκεντρώθηκε κοντά στο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων και θα παραληφθεί από φορτηγό του Δήμου Εξωμβούργου.

Τα Αλαλάζοντα τοπία θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όσους συμμετείχαν τόσο την Τρίτη όσο και σήμερα. Ήταν μια δύσκολη αποστολή τόσο λόγω του βάρους όσο και της υψομετρικής διαφοράς που έπρεπε να διανυθεί όμως πιστεύουμε πως έγινε η καλύτερη δυνατή προσπάθεια δεδομένων των συνθηκών. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δήμο Εξωμβούργου για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας.

Ελπίζουμε στο μέλλον τόσο οι αρμόδιες Yπηρεσίες όσο και οι πολίτες του νησιού να είμαστε όλοι λίγο πιο προσεκτικοί με το θέμα των κεραιών και να μπορέσουμε σύντομα να απολαύσουμε την πανοραμική θέα απ'το σταυρό χωρίς τη μεσολάβηση του δάσους κεραιών, συρματόσκοινων, μετεωρολογικών σταθμών και πομπών. Το κάστρο είναι ίσως το σημαντικότερο μνημείο του νησιού μας και η κατάσταση στην οποία είναι σήμερα δεν τιμά κανέναν μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: