Αιολικά στις βουνοκορφές του Αιγαίου;

Λέμε ΟΧΙ, Ενημερώσου, Πάρε θέση

[Kάνε κλικ στη φωτογραφία για να διαβάσεις το κείμενο]
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΑΙΟΛΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

5 Ιουν 2012

Έκθεση σεμιναρίου «…του νερού τα χρώματα», ΙΤΙΠ, 6/06 έως 26/07/2012


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Έκθεση σεμιναρίου: «Εικαστικές Εφαρμογές 2012»
…του νερού τα χρώματα
6 Ιουνίου – 26 Ιουλίου 2012

 Το Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού, οι καθηγήτριες και οι μαθητές του σεμιναρίου «Εικαστικές Εφαρμογές 2012» σας προσκαλούν στα εγκαίνια της έκθεσης του σεμιναρίου, με τίτλο:

«…του νερού τα χρώματα»
την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012, στις 8 μ.μ.

Οι εικαστικές δραστηριότητες είναι από τις πιο ευχάριστες και συναρπαστικές δραστηριότητες. Παιδιά αλλά και ενήλικες για τρεις μήνες - στα πλαίσια του σεμιναρίου «Εικαστικές Εφαρμογές», που για τρίτη συνεχή χρονιά οργάνωσε το Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού από το Φεβρουάριο έως και το Μάιο - εκφράστηκαν δημιουργικά, ταξίδεψαν μέσα από τα χρώματα, δούλεψαν στον καμβά, δημιούργησαν κατασκευές (στεφάνια, μάσκες, αερόστατα, ομαδικές εργασίες). Τους δόθηκε η ευκαιρία να καλλιεργήσουν τη συνδυαστική τους ικανότητα μέσα από απλές τεχνικές, δουλεμένες όμως με αγάπη, όρεξη, ζωηρή φαντασία, προσοχή, μεθοδικότητα, κατάθεση ψυχής.
Οι δραστηριότητες ενθουσίασαν μικρούς και μεγάλους, που έδιναν όλο τους το είναι στην προσπάθεια για μάθηση και δημιουργία και ξεδίπλωναν κάθε εβδομάδα τις δικές τους ικανότητες, δουλεύοντας ομαδικά και απολαμβάνοντας την αρχή της δημιουργικής συντροφικότητας.
Η κοινή τους έκθεση φέρει τον τίτλο «...του νερού τα χρώματα» και πραγματοποιείται στο μέγαρο του Ι.ΤΗ.Π. από 6 Ιουνίου έως 26 Ιουλίου 2012.

Εγκαίνια: Τετάρτη 6 Ιουνίου στις 20:00
Διδασκαλεία - Επιμέλεια Εργαστηρίων και επιμέλεια Έκθεσης:
  • Ελένη Γλύνη, απόφοιτος ΑΣΚΤΑ (τμήματα ανηλίκων)
  • Αναστασία Χατζίρη, καθηγήτρια ζωγραφικής – χαρακτικής (τμήματα ενηλίκων)
 Για επισκέψεις σχολείων και οργάνωση εκπαιδευτικών προγραμμάτων, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Ι.ΤΗ.Π. στο: 2283029070.
Ώρες Λειτουργίας Ιούνιο 2012
Δευτέρα – Παρασκευή: 9:00-15:00, Σάββατο: 10:00 – 14:00

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΡΜΑ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΙΤΙΠ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΕΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ.