Αιολικά στις βουνοκορφές του Αιγαίου;

Λέμε ΟΧΙ, Ενημερώσου, Πάρε θέση

[Kάνε κλικ στη φωτογραφία για να διαβάσεις το κείμενο]
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΑΙΟΛΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

19 Δεκ 2012

Μια νύχτα στο Μουσείο για παιδιά και γονείς από το Ίδρυμα Θεοχαράκη στο πλαίσιο της έκθεσης «Νικόλαος Γύζης: Ο μεγάλος ζωγράφος»


Νικόλαος Γύζης, «Το δεύτερο παιδί (Μαργαρίτα-Πηνελόπη)», 
1879. Λάδι σε μουσαμά, 28,7x33,7 εκ. Συλλογή Δημοτικής Πινακοθήκης Θεσσαλονίκης.


Mία μοναδική νυχτερινή εμπειρία θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν παιδιά ηλικίας 8-12 ετών, μαζί με τους γονείς τους στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη. Το Σαββατοκύριακο 12-13 Ιανουαρίου 2013, οι μικροί εξερευνητές θα ξεναγηθούν στην έκθεση «Νικόλαος Γύζης: Ο μεγάλος ζωγράφος», θα συμμετάσχουν σε ειδικά σχεδιασμένα εκπαιδευτικά προγράμματα από μουσειοπαιδαγωγούς, θα δειπνήσουν, θα διανυκτερεύσουν περιτριγυρισμένοι από πολύτιμα έργα τέχνης και θα πάρουν το πρωινό τους στο Ίδρυμα Θεοχαράκη!

Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 18:00 το απόγευμα του Σαββάτου, 12 Ιανουαρίου και ολοκληρώνεται την Κυριακή, 13 Ιανουαρίου στις 10 το πρωί.

Τα παιδιά και οι γονείς τους θα πρέπει να έχουν μαζί τους κατά τη διάρκεια της παραμονής τους ζεστά και άνετα ρούχα, σεντόνια, πάπλωμα, παντόφλες, οδοντόβουρτσα, οδοντόκρεμα, ενώ θα τους προσφερθούν στρώματα, μαξιλάρια και πετσέτες, καθώς και δείπνο και πρωινό.

Συμμετοχή: 80 € για ένα παιδί συνοδευόμενο από ένα γονέα (περιλαμβάνονται ξεναγήσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα, διανυκτέρευση, δείπνο, πρωινό και δώρα-έκπληξη).

Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Για να εξασφαλισθεί η συμμετοχή σας θα πρέπει να συμπληρωθεί η σχετική αίτηση και να αποσταλεί με e-mail: hkatharakis@theocharakis-foundation.gr ή με fax: 210-3611349, να έχει γίνει προπληρωμή και να υπογραφεί σχετική υπεύθυνη δήλωση.


Πληροφορίες: 210 3611206, info@theocharakis-foundation.gr

(Πηγή: http://www.archaiologia.gr/)

Δεν υπάρχουν σχόλια: