Αιολικά στις βουνοκορφές του Αιγαίου;

Λέμε ΟΧΙ, Ενημερώσου, Πάρε θέση

[Kάνε κλικ στη φωτογραφία για να διαβάσεις το κείμενο]
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΑΙΟΛΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

11 Ιαν 2013

Εργαστήρι Τεχνών στο Μουσείο Ακρόπολης από τις 15 Ιανουαρίου 2013

Εργαστήρι Τεχνών στο Μουσείο Ακρόπολης (© Μουσείο Ακρόπολης)

Στην επιθυμία των επισκεπτών του για ενδιαφέρουσες και τεκμηριωμένες γνώσεις ανταποκρίνεται το Μουσείο Ακρόπολης με την καθιέρωση ενός Εργαστηρίου Τεχνών.

Οι Αρχαιολόγοι-Φροντιστές και οι Συντηρητές του Μουσείου θα παρουσιάζουν στο κοινό θέματα που σχετίζονται με την αρχαία τεχνολογία, τη δημιουργία έργων τέχνης, την παραγωγή πιστών αντιγράφων, αλλά και σύγχρονες εργαστηριακές εφαρμογές για την κατανόηση των εκθεμάτων του Μουσείου.

Το Εργαστήρι Τεχνών θα ξεκινήσει στις 15 Ιανουαρίου 2013 με θέμα την τρισδιάστατη αντιγραφή των γλυπτών και θα πραγματοποιείται από Τρίτη έως Κυριακή, δύο φορές την ημέρα, στις 11 π.μ. και στις 12 το μεσημέρι.

Συμμετοχή: Έως 20 επισκέπτες κάθε φορά. Τηρείται σειρά προτεραιότητας. Για την συμμετοχή απαιτείται το εισιτήριο ημέρας.

Χειμερινό ωράριο λειτουργίας Χειμερινό ωράριο λειτουργίας από τον Νοέμβριο έως και τον Μάρτιο καθιερώνει το Μουσείο Ακρόπολης.
Το ωράριο, που για το έτος 2013 θα ισχύσει από την Τρίτη 8 Ιανουαρίου, έχει ως εξής: Τρίτη/Τετάρτη/Πέμπτη: 09.00-17.00, Παρασκευή: 09.00-22.00, Σάββατο/Κυριακή: 09.00-20.00. Δευτέρα: Κλειστά.
Το εστιατόριο του Μουσείου κατά το χειμερινό και κατά το θερινό ωράριο θα λειτουργεί τις ίδιες ώρες με το Μουσείο. Την Παρασκευή θα λειτουργεί έως τις 12 τα μεσάνυχτα.

http://www.archaiologia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: