Αιολικά στις βουνοκορφές του Αιγαίου;

Λέμε ΟΧΙ, Ενημερώσου, Πάρε θέση

[Kάνε κλικ στη φωτογραφία για να διαβάσεις το κείμενο]
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΑΙΟΛΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

4 Αυγ 2014

«Ψαρεύουμε Γόπες» στις 9 Αυγούστου - Kοιν.Σ.Επ. Καλλονή Κελλιά


Σας γνωρίζουμε ότι στα πλαίσια υλοποίησης της δράσης μας «Ψαρεύουμε Γόπες» στις 9 Αυγούστου, μετά την Κολυμπήθρα που είχε προεπιλεγεί, και την παραλία Ρόχαρη στον Πάνορμο που αναδείξατε με τη ψηφοφορία σας, θα συμμετέχει και η ακτή στα Καλύβια Καρδιανής που ακολούθησε σε ψήφους.
Απευθύνουμε λοιπόν κάλεσμα σε εθελοντές για συμμετοχή, στη διανομή των χάρτινων σταχτοδοχείων και ενημέρωση των λουόμενων καπνιστών για τις επιπτώσεις που έχει στο θαλάσσιο περιβάλλον και στην υγεία όλων μας η απόρριψη των τσιγάρων, που θα πραγματοποιηθούν στις τρεις παραλίες.
Σκοπός μας είναι η εκδήλωση που γίνεται σε συνεργασία με την Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος- Helmepa και έχει πιλοτικό χαρακτήρα να εξελιχθεί σε ετήσιο θεσμό ώστε να αναδείξουμε την Τήνο μας και ως νησί με περιβαλλοντικές ευαισθησίες.
Στις ανωτέρω παραλίες θα τοποθετηθούν βαρελάκια συλλογής τηγανέλαιων στα οποία θα μπορούν οι κάτοικοι του νησιού να απορρίψουν τα χρησιμοποιημένα τηγανόλαδα των σπιτιών τους.
Με την ευγενική χορηγία της μικροζυθοποιΐας ΚΥΚΛΑΔΩΝ θα δοθούν 3 μπύρες ΝΗΣΟΣ σε κάθε εθελοντή που θα συμμετέχει στη δραστηριότητα και σε κάθε κάτοικο που θα προσκομίσει 1 λίτρο τηγανόλαδο.


Με εκτίμηση,
Η Διοικούσα Επιτροπή της Κοιν.Σ.Επ


Δεν υπάρχουν σχόλια: