Αιολικά στις βουνοκορφές του Αιγαίου;

Λέμε ΟΧΙ, Ενημερώσου, Πάρε θέση

[Kάνε κλικ στη φωτογραφία για να διαβάσεις το κείμενο]
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΑΙΟΛΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

19 Μαΐ 2008

MONUMENTA Προβολή της ταινίας "ΗΧΟΙ ΤΗΣ ΑΜΜΟΥ",


Το σύνθημα της φετινής παγκόσμιας ημέρας περιβάλλοντος, στις 5 Ιουνίου, είναι να αλλάξουμε συνήθειες έτσι ώστε να μειώσουμε την παραγωγή CO2. Όλοι, ιδιώτες, κυβερνήσεις, επισχειρήσεις, είμαστε μέρος της λύσης, που θα οδηγήσει στη μείωση του CO2 που έχει προκαλέσει την κλιματική αλλαγή. Το MOnuMENTA επιθυμεί να συμβάλει στη διάδοση του συνθήματος αυτού και σας καλεί την
Τετάρτη 4 Ιουνίου 2008, στις 10μ.μ.
στον κινηματογράφο ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΣ PRINCE Filmcenter (Λ. Συγγρού 106, στάση ΜΕΤΡΟ ΦΙΞ).

Επειδή τίποτα δεν είναι πιο δυνατό από την εικόνα σάς προσκαλούμε να δούμε τη βραβευμένη και στο ECOCINEMA 2008 ταινία της βελγίδας σκηνοθέτιδας Marion Hänsel "ΗΧΟΙ ΤΗΣ ΑΜΜΟΥ", μια ταινία που διαπραγματεύεται το σημαντικό οικολογικό πρόβλημα της λειψυδρίας στην Αφρική και την ανθρώπινη προσπάθεια για επιβίωση κάτω από τις αντίξοες αυτές συνθήκες.

Η συνάντηση δεν περιορίζεται στην προβολή της ταινίας. Είναι ακόμα, μια αφορμή να συναντηθούμε, να γνωριστούμε, να ανταλλάξουμε ιδέες πίνοντας ένα ποτήρι κρασί, στο bar του ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΥ, πριν και μετά την ταινία... Αλλά και κατά τη διάρκεια, αφού παράλληλα με την προβολή εντός της αίθουσας, για όσους φίλους δεν προλάβουν την έναρξη της ταινίας, στο bar η βραδυά μας θα εξελίσσεται, με μουσική αλλά και εικόνα!

Η κάλυψη των εξόδων για την προβολή της ταινίας και η προσπάθεια το περιοδικό να συγκεντρώσει χρήματα για να πραγματοποιήσει διάφορες δράσεις επέβαλαν να βάλουμε εισιτήριο 10,00 ευρώ στην εκδήλωση.

Σας περιμένουμε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: